A Vitézi Rend állásfoglalása » 


TISZTELT NEMZETES HÖLGYEK ÉS URAK!

KEDVES HONLAP-LÁTOGATÓ!

Önök a vitéz nagybányai Horthy Miklós Kormányzó úr alapította, jogfolytonos és 1977-óta vitéz Habsburg-Lotharingen József Árpád magyar királyi herceg, Főkapitány által vezetett, a Lovagrendek Nemzetközi Állandó Bizottsága (I.C.O.C.) által elismert, bejegyzett VITÉZI REND, 2007. szeptember. 15. vitézavatási ünnepségének digitális fotó-felvételeit nézhetik és rendelhetik meg, továbbá az ünnepségről készült videó-felvételt rendelhetik meg DVD formátumban! (Későbbiekben itt a Vitézi Rend aktuális híreit, történéseit kísérhetik majd figyelemmel.)

DVD-k költsége:

A fényképek költsége:

Postaköltség:

A honlapról kiválasztott fényképek megrendelése a felvétel azonosító-számának megjelölésével, valamint a kért méret és darabszám feltüntetésével történik. Kérjük, a rendelés feladásakor a pontos NEVET és CÍMET megírni vagy telefonon történő rendeléskor bemondani, hogy a feladott küldemény célba érjen! A rendelés történhet e-mailen illetőleg telefonon, a következő elérhetőségeken:

A térítés összegét rózsaszín csekken (jelölve a pénz rendeltetését) Császárné v. Fekete Marianna, 1211 BUDAPEST II. Rákóczi F. u. 50-56. címre kérjük elküldeni.


Felhívjuk tisztelt figyelmüket, hogy a pénz feladása – értelemszerűen fogadása is – elutazás miatt szünetel szeptember 26-tól október 10-ig. A második rendelési címen a fotó-videó rendelése folyamatos lesz.
Kérjük, a DVD-ket ne másolják (amúgy is másolás-védelemmel vannak ellátva), tiszteljék a készítők fáradozásait. Megértésüket köszönjük!


Aki nem rendelkezik internet-hozzáféréssel, kérje csládtagjai, ismerősei segítségét. Kérjük ezen felhívásunkat adják tovább rendtársainknak és a Vitézi Rend után érdeklődőknek!


Az avatott Nemzetes Hölgyeknek és Nemzetes Uraknak szép, hosszú vitézi életet kívánunk egyetértésben, barátságban és jó egészségben!


Vitézi Rend (I.C.O.C.) sajtószolgálata

 Tovább a galériához »